top of page

Ny app og nettside på vei!

Nåværende app er ikke lengre støttet. Vi beklager for ulempene det kan medføre.

Vi oppdaterer også våre nettsider og vil legge til ny informasjon forløpende.

Få oversikt

Gjør livet med kronisk sykdom lettere

RegIT - Din digitale helsedagbok er laget for at kronisk syke og pårørende til kronisk syke har et sted å samle sin sykehistorie slik at de får overblikk over sykdomsbildet sitt og kan kommunisere konkret informasjon videre til legen sin.

Vår visjon

Baner vei for et enklere liv med kronisk sykdom.

Siden 2016 har RegIT endret måten pasienter møter helsevesenet. RegIT hjelper brukerne med å holdeoversikt over sitt eget sykdomsbilde. RegIT gjør veien fra symptomer til diagnose kortere.  Vi hadde en vision til å gjøre det enklere å leve med en kronisk sykdom eller pårørende til en som lever med kronisk sykdom. Målet er ikke bare at RegIT skal være enkel å bruke, men at den skal bidra til å gjøre livet med kronisk sykdom lettere å leve. Vårt team bestående av utrolig dyktige fagfolk jobber utrettelig for at vi skal nå dette målet. At RegIT gjør livet med kronisk sykdom enklere!

Hva folk sier om RegIT
Gina

Super app som er enkel å bruke. 
Du har alltid med deg telefonen så derfor blir det enkelt å loggføre alt her. Super å bruke på Fibromyalgi, som jeg har. Denne ble flittig brukt under min utredning i forbindelse med NAV og lege.

Karoline

Ville bare si at denne oppen her var helt genial! Vi har en liten gutt på 1 år som har mye eksem og mye sykdom. Han går i barnehage og har en ny sykdom hver uke. Travelt med mye forskjellige sykdommer å mye legebesøk. Så var helt supert å få alt samla i en app, der jeg kan få kontroll over dagene mine. Tusen takk! Regit gjør dagene mine enklere!

Lena

Lastet ned appen nå og den er jo helt PERFEKT! Nå blir det mye lettere å holde styr på ting.
Tusen takk!

Stine

Jeg synes dette er en genial app.
Jeg slipper og ta bare på små lapper som. Jeg skrev før når jeg fikk allergisk reaksjon.Nå er alt samlet på appen

bottom of page