top of page

OBS!!

Du vil kunne oppleve buggs i appen om dagen.

Du vil kunne oppleve buggs i appen om dagen. 
Noen har mye problemer, andre merker lite til det.
Vi jobber med å lage en ny verson av RegIT og må derfor fokusere på den. Vi beklager ulempen dette vil medføre, og har derfor skrudd ned prisen på appen til KUN 4 kr. pr mnd. Ønsker du oppdatering på hvordan det går med den nye appen, meld deg på nyhetsbrev nederst på siden.

REGIT - DIN DIGITALE HELSEDAGBOK

Gjør livet med kronisk sykdom lettere

RegIT - Din digitale helsedagbok er laget for at kronisk syke og pårørende til kronisk syke har et sted å samle sin sykehistorie slik at de får overblikk over sykdomsbildet sitt og kan kommunisere konkret informasjon videre til legen sin.
Last ned appen og start et enklere liv med kronisk sykdom.

RegIT helsedagbok

VÅR VISJON

Baner vei for et enklere liv med kronisk sykdom

Siden 2016 har RegIT endret måten pasienter møter helsevesenet. 
RegIT hjelper brukerne med å holdeoversikt over sitt eget sykdomsbilde. RegIT gjør veien fra symptomer til diagnose kortere.  Vi hadde en vision til å gjøre det enklere å leve med en kronisk sykdom eller pårørende til en som lever med kronisk sykdom.  Målet er ikke bare at RegIT skal være enkel å bruke, men at den skal bidra til å gjøre livet med kronisk sykdom lettere å leve. Vårt team bestående av utrolig dyktige fagfolk jobber utrettelig for at vi skal nå dette målet. At RegIT gjør livet me kronisk sykdom enklere!

Kategorier iOS.png
iphone-6-plus-mockup-in-vertical-positio
Iphone 6 kategorier.png
image1.png

KALENDER MED FARGER OG SYMBOLER

Gir deg god oversikt for en måned av gangen.

REGISTRERE DET SOM ER VIKTIG FOR DEG!

RegIT er lagt opp slik at du kan registrere det som er viktig for deg! I tillegg har vi huskelapp til lege. Hvem har vel ikke gått ut fra legen og glemt hva man skulle spørre legen om.

LAG PDF TIL LEGEN

Lag en oversiktlig liste til legen, denne kan legges inn i HelseNorge som vedlegg om fastlegen din bruker HelseNorge. Eller kan den sendes på mail (anbefales ikke) eller rett og slett skrives ut.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

HVEM KAN BRUKE REGIT?

Alle kan bruke RegIT! 
Den er laget for at kronisk syke og pårørende til kronisk syke har et sted å samle sin sykehistorie slik at de får overblikk over sykdomsbildet sitt og kan  kommunisere konkret informasjon videre til legen sin.

DET VAR VELDIG MANGE VALGMULIGHETER, MÅ JEG REGISTRERE ALT DET?

Nei. Du registrerer kun det du har behov for å registrere. Alt annet dropper du bare. Det er viktig at du gjør RegIT til din egen. 
Det er ditt hjelpemiddel og du gjør det som passer deg og din familie best.

HVA KOSTER REGIT

RegIT koster kr. 24 ,- i mnd for singel abonnement og kr. 39,- i mnd. for familieabonnement. Du kan lese mer om de forskjellige abonnementene under abonnementer øverst på siden.

HVORFOR ER IKKE APPEN GRATIS?

RegIT koster penger fordi det er en frittstående app. Det er en app av kvalitet som lagrer dine personlige opplysninger. Det koster penger. Det er kostbart å utvikle og drifte apper, og derfor må vi ta en liten betaling i måneden. Familieabonnementet koster dog mindre enn en kaffe latte ;)

bottom of page